Projecten

Projecten

Bij Apollo Engineering zorgen we voor perfect functionerende productielijnen. Onze oplossingen sluiten altijd naadloos aan op uw machinepark, met slimme toepassing van hoogstaande technieken. Om dit te realiseren werken we nauw met u samen. Zo zijn wij in staat om onze werkzaamheden zowel bij ons op kantoor uit te voeren als bij u op locatie, dit gebeurt vrijwel altijd in projectvorm.

Speciaalmachines
We hebben alles in huis. Bij turnkeyprojecten verzorgen we het hele traject van ontwerp, assemblage tot en met besturingstechniek en het plaatsen van de machines. Uiteraard met een perfecte aansluiting op de rest van uw productielijn. Na oplevering bieden we service en onderhoud op de manier die het beste bij u past.

We zijn trots op de machines die we maken. Bekijk onze cases.

Ontwerpen machines
In 30 jaar tijd heeft Apollo Engineering zich ontwikkeld tot expert in machineontwerp. Onze innovatieve en gekwalificeerde mensen werken oplossingen uit in 3D-software. Tot in de puntjes en altijd in goed contact met u. Zodat het ontwerp een stevig fundament is waar u op voort kunt bouwen.

Grijpers en zuignappen van Orobica
Apollo Engineering is voor de Benelux exclusief importeur en dealer van het Italiaanse kwaliteitsmerk Orobica. Zij bieden een ruim kwaliteitsassortiment flessengrijpers, grijponderdelen en zuignappen. Wanneer Orobica niet de best passende grijper in zijn programma heeft, dan wordt er een nieuwe ontwikkeld.

Onze klanten zitten overal ter wereld. Ontdek met wie we werken.

Onze klanten